Statie radio CB Midland M-MINI

    Info produs:

  • Cod produs: 856997
Livrare rapida Vezi detalii
  • 250,00 lei

Stoc epuizat
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra

Preturi mici

la zeci de produse

Plata transfer bancar

Platesti produsele in siguranta

Asistenta gratuita

Suport telefonic sau pe email

Livrare ultrarapida

Livrare produse 48 ore


Descriere

M-MINI reprezintă o inovatie de ultima oră în tehnologie și inginerie; este o staţie radio compactă și discretă, cu o dimensiune extrem de redusă - numai 110 x 120 x 25mm, special concepută pentru a fi poziționată în spații mici în interiorul vehiculului dvs.. Fiind atât de mică, M-MINI nu are nevoie să fie instalată ca alte radiouri standard de CB, puteți sa o pune-ţi oriunde doriți în mașină sau camion.

La fel ca cele mai noi modele de la Midland pe piață, de asemenea, M-MINI deschide ușa în comunicații fără fir pentru a utiliza CB la distanță! De fapt, aceasta este echipată cu o priză de 2 PINI Midland, care permite conectarea unui adaptor Bluetooth WA-CB; atunci puteți alege intre casca Bluetooth / Microfon ale liniei WA (WA21, WA31, WA29, WA-PTT, toate furnizate cu buton PTT) sau noul microfon Bluetooth WA-MIKE, cu care se poate ieși din vehicul și să comunice până la o distanță de 10 m sau chiar efectua și primi apeluri telefonice!

M-MINI este un emițător-receptor multistandard care cuprinde principalele benzile de frecvență europene.

Sasiul metalic face M-MINI un echipament extrem de robust şi cu un design elegant în același timp. M-MINI este de asemenea furnizat cu unele funcții, ușor selectabile prin butoanele din panoul frontal, cum ar fi (SQ) Squelch manual sau digital reglabil în diferite niveluri de sensibilitate (28 și, respectiv, 9), canalele de urgenta 9/19 (EMG) sau RF GAIN (RFG). (Corespunde Noului Regulament European 2014/53 / UE)

whatsapp